ZORBA: jagd terrier mix/kan/mini méret/szül: kb 2017-2018

Marmagasság: 25 cm Súly: 6 kg

Oltott, chippelt, ivartalan kan, útra kész

ZORBA ereiben igazi terrier vér folyik. Csoda cuki, mini kutya, aki mint a terrierek általában, rövid lábú, köpcös testű, pörgős, mozgékony, játékos, és nagyon családbarát kiskutya.

Ez a kis földszintes eb a tesójával MOKKÁVAL együtt került a menhelyre, miután leégett a tanya ahol laktak. Gazdájuk tovább állt, ők meg egymást oltalmazva túléltek, ahogy tudtak. Nagyon összefonódott a két kis lélek, erős a kettejük közt kialakult kötelék. Sírnak, ha külön választjuk őket, pedig előbb-utóbb meg kell, tanuljanak egymás nélkül is élni, hisz a dupla örökbefogadásban mi nem is reménykedünk. Bár kellene kellemesen csalódnunk! De jó is lenne! Mindketten majd kicsattannak az egészségtől, vitalitásuk megkérdőjelezhetetlen. Mindkét kutyus nagyon édes a pirinyó szakállával, drótos szőrével, ami szintén terrieres vonás. Ezek a kutyák erős jelleműek, kitartóak és elszántak. Aki befogadja, annak tudni kell, hogy a terrierek jó kutyák. De tudni kell velük bánni is. Persze nem durván, mert az pont az ellenkezőjét váltja ki. Szépen, jó szóval, de következetesen. És akkor lesz egy nagyon jó kutyája a kedves gazdinak! ZORBA szereti az embereket, lehet felnőtt vagy gyermek is, kevésbé kedveli kutyatársait, de szukákkal összebarátkozik hamar, kanokkal kicsit több időre van szüksége, viszont a cicának elkapná a farkincáját. Kis szögletes fejű barátom, csak árnyéka Mokkának, mindenhová követi őt.

Pórázon sétálni egyenlőre nem tudnak, szabadon éltek, tanítás nélkül eddigi életükben, még a nyakörv is ismeretlen számukra. A kutyusok Szolnokon látogathatók.

Örökbefogadásuk díja 10.000 ft.Merena Szilvia, 70-4595-634  |  Szolnok