A prémium minőséget képviselő Eukanuba arra törekszik, hogy a lehető legjobb minőségű eledelt kínálja kutyádnak vagy macskádnak. Az Eukanuba régóta jól bevált receptjei kiegyensúlyozott étrendet biztosítanak négylábú kedvenced számára, amely segíti őt a mozgásban, és fokozza természetes ösztöneit. A webáruházunkban található Eukanuba prémium szárazeledelek tartalmaznak minden a kutyád és macskád számára szükséges tápanyagot, a nagyszerű teljesítményért és küllemért. Kínálatunkban elérhetőek az Eukaunuba gyógytápjai is (Veterinary Diets).

Minden Eukanuba Veterinary Diets táp teljes értékű, tehát teljesen kielégíti az állat igényeit amellett, hogy diétásan támogatja az orvosi kezelést. Az Eukanuba diétás tápsor minden száraztápja tartalmazza a DentalCare fogvédelmet, ami a fogkő kialakulását akadályozza meg.

Kiváló minőségű, kizárólag állati eredetű fehérje az izomszövet méretének megtartásáért, illetve az emésztő- és az immunrendszer kíméléséért.

Omega-6 és omega-3 zsírsav 5-10:1 arányban a szőr- és bőrproblémák kiküszöbölésére, a gyulladásos folyamatok csökkentésére.

Egyedülálló rosttartalom (főként cukorrépa pép) az emésztőszervrendszer flórájának támogatására.

Kiegyensúlyozott szénhidrát összetevők az étkezés utáni vércukorszint szabályozására.

10.000 Ft rendelés felett ingyenes a kiszállítás, menhelyek részére kedvezményt biztosítanak.

Az Eukanuba konzerv súlyproblémákkal küzdő kutyák számára, csökkentett energiatartalmú, teljes értékű táp, amely segíti a testtömeg csökkentését, úgy, hogy az izomtömeg megtartása mellett csökkenti a test zsírtartalmát. Az állat aktívabb és mozgékonyabb lesz, ami gátolja újabb súlyfelesleg kialakulását.

Adomány

500 Ft
Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 500Ft

Köszönjük szépen, hogy meglátogatott minket