Happy Dog diétás komplett táplálék kutyáknak krónikus vese-, máj- és szívbetegségek esetére.

A Sano N speciálisan a krónikus veseelégtelenségben szenvedő kutyák számára lett kifejlesztve. A vese mellett különösen kímélő a szív és a máj számára is.

Vese- és májbetegségek esetén e szervek a károsodás mértékétől függően elveszítik a képességüket a test természetes méregtelenítésére. Az anyagcseretermékek felszaporodnak a vérben, és ezzel károsítják a szervezetet. Megfelelő táplálkozással hozzá lehet járulni a károsodott szervek kíméléséhez. A Sano N csökkentett foszfortartalommal és különlegesen értékes fehérjetartalommal rendelkezik, és a csekély nátriumtartalomnak köszönhetően optimális szívbetegségek esetén is.

Németországban készült, szigorú minőség-ellenőrzési eljárások mellett.

A Sano N csökkentett foszfortartalommal és értékes magas proteinekkel rendelkezik, megfelelő kalcium-foszfor arány jellemzi, és a szívbetegségekhez is optimális alacsony nátriumtartalom. A Sano N kifejezetten a vesebetegségek melletti táplálásra lett kifejlesztve mint teljes értékű táp.

Összetétel: keményítő (burgonya, kukorica) kukorica, rizs, marhafaggyú, töpörtyűliszt, melaszszelet, szárnyashús-hidrolizát, tojáspor, ásványianyag-keverék, zöldségkeverék, erjesztett élesztő, vitaminkeverék

Adomány500
Ft

Select Payment Method

Personal Info
Donation Total:


500Ft


Köszönjük szépen, hogy meglátogattál minket. Kérdés esetén állunk rendelkezésedre a +36704090680 telefonszámon