Kedves Állatbarátok!

Ha szereted a cicákat, másold le ezt a posztot és tedd ki a Facebook faladra bármilyen cicás képpel 

Pár igaz állatmentőnek kérek segítséget, aki egész életüket a bajban lévő állatok megsegítésére áldozzák.

Éjjel-nappal, még ha súlyos beteg, akkor is lehet rájuk számítani, ha kell hóban, fagyban beülnek a mentőbe és szakszerű elsősegély után orvoshoz viszik a sérültet.

Hogy segíteni tudjanak, neki is segítségre van szüksége.

Kérek mindenkit aki teheti támogassa munkáját.

Az egyedüli örökbe adók akik az összes macskát az oltásokon kívül, tesztelve három féle betegségre (FIV, FeLV és szív férgesség) adja örökbe és mindegyiknek regisztrált chipje van.

AMIRE SZÜKSÉGÜNK LENNE:

kutya pelenka, törlőkendő, fertőtlenítő, mosogatószer, aprószemű csomosodó alom, szilikonos alom a betegek alá, tekerős felmosóvödör

Ha lenne egészségügyi dolgozó ismerős, maradék, lejárat előtti, humán célra már nem felhasználható gyógyszereket is hasznosítani tudnak az állatoknak :

Gentamicun inj. Klyndamicin inj. Seduxen inj. Atropin inj. Konakion inj. Tonogen inj. Atropyrin inj. Bármi sokktalanitó inj. No-Spa inj. Diapulmon csepp, Calcimusc inj. Dyrophos inj . Lidocain inj, Dexadreson inj. CERUCAL INJ. , Vit. C inj. Amoxycilin inj. 100, 250, 500, 1000 ml infi, Salsol, Ringer, Ringer Lactat, Betadine, eszköz fertőtlenitő, műtéti kendő, orvosi műszer bármi ami humán célra már nem használható.

Ha van ezekből bármelyik, az nagy segítség lenne.

Minden állat parazitamentesítés, vakcinázás, ivartalanitas után kerül befogadó gazdihoz. A beteg sérült állatok ellátása rengeteg költséggel jár, a költségeket a Macskamentő csapat vezetője előlegezi meg mindig, támogatás az Alapítványnak utalható:

Fészeklakó Alapítvány

1068 Budapest , Király utca 80.

Adószám 18443112-1-42

Bankszamlaszám OTP 11708001-20551649

Köszönjük aki tud küldeni segítséget az ország egyetlen működő, felszerelt állatmentője üzemeltetésére,akik jelenleg 16 beteg és kölyök macskáról és 7 mentett kutyáról gondoskodnak, az ellátott kóbor cicák száma pedig 50 felett van, és számtalan egyéni állatmentő csak az ő segítségére számíthat.

Mindez a napi mentések mellett.

Lakos György Tel: +3670 6262650;

E-mail : felelosallattarto@gmail.com, az adományokért érte megy!

Sok befogadható cicájuk van.

Aki örökbe fogad, két cicán segít, akit befogadott és azt, aki a helyére mehet.

Köszönjük szépen előre a segítséget!