A macska világ legokosabb lénye (sok emberen is túltesz) az érdi elütött cicus kezelése a három műtét után a rehabilitációvsl folytatódik, infralampàval melegítjük, tornával mozgatjuk és elektromágnessel stimuláljuk az izmokat. Egyre szabadabban mozog, már nincs fájdalma,, jól tűri a kezelést, egyuttmukodik… tudja ez jó neki, csendben fekszik napközben és örömmel veszi a napi három kezrlest… fel fog épülni… mert ő is akarja.

Előzmények:

Jól sikerült a sorozatműtét, Dr Bánfy és kollégái fantasztikus munkát végeztek, nem csak a medence, a combfej, a jobb hátsó lába is törött, a sorozat műtét költsége 120 ezer Ft. Gyönyörű fiatal szürke cicát elütött egy száguldó kocsi Érden a 30 km es táblánál, a medencéje, farka darabokra tört, bal hátsó lába is Törött, műteni kell, hármas sorozat műtét során lehet rendezni , ellenkező esetben amputálni kellene, vagy egész életében nyomorék lesz.

Köszönjük az operációt a Primavet Klinikán, Bánfy dr.nak és csapatának, teljes felépülése várható a beavatkozásoktól, a Fészeklakó Alapítvány támogatja a műtétet, de a költsége 120 ezer Ft.

Kérjük aki tudja támogassa a műtétet. Bankszámla szám Fészeklakó Alapítvány OTP bank 11708001-20551649 szamla közlemény: erdi elütött cica medence, láb műtét