Fajtatiszta és keverék, kis- és nagytermetű, rövid- és hosszúszőrű, kölyök- és felnőtt, féregtelenített, élősködőktől mentes, oltott, chippel ellátott, egészségügyi kiskönyvvel rendelkező, nagyon jól szocializált, barátságos, szeretetre vágyó kan- és szuka kutyusok várják örökbe fogadó gazdáikat.

ELSA: labrador – rotweiler keverék/szuka/nagytestű/szül: kb 2016.
Marmagasság: 50 cm
Súly: 20 kg
Oltva, chippelve, ivartalanítva

ELSA eddigi életében udvarban, szabadon tartott kutyaként élt, tizedmagával. Társai mind nagytestűek voltak, a falka hierarchiába beilleszkedve élt. Mivel hozzá van szokva a nagylétszámú kutyás közösséghez, nincs problémája más kutyákkal.

A kennelben mutat olykor kevésbé szimpatikus viselkedést, ugrál és ugat, bevédi a területét, tehát kitűnő őrző-védő vénája van, de ha szabadságot kap, és a kennelen kívül tartózkodhat, szívesen válik bújós, szeretetéhes, cukimuki kutyává.

Nagytestű, ennek ellenére gyakran óhajt ölebként viselkedni, lehet cipelni a fenekét, nagyra értékeli. Szívesen heverészik a fűben is gondozójával, fürkészi a vizet, figyeli a bogarakat.
Az autóban boxban, hibátlanul utazik, de a póráz nem kedvence. Idő kell, míg fel mer állni a lábára, eleinte leginkább csak hasal, ha pórázt kell viselnie.

Előfordul, hogy bátortalanul közelít meg tárgyakat, vagy fél megismerni az új dolgokat, de gyorsan alkalmazkodik és bízni igyekszik.

Szolnokon látogatható
Érdeklődni felőle a 70-4595-634-es telefonszámon lehet
Örökbefogadásának költsége 10.000 ft.