Sajnos nagyon rossz hírem van Kajla, a kutató kutya nagyon beteg, valami beazonosítatlan kór leverte a lábáról. Nem eszik, nem tud felàllni, levert, bàgyadt, szétcsúszik a lába, az ízületek duzzadtak, kötöttek, mérgezés gyanúja nem áll fent, láza nincs, idegrendszeri eltérés nem látható, vizeletet tiszta, babasia kizárva, vettünk vért, a nagylabor nem mutatott eltérést,  várjuk a további vizsgálatokat.

Kajla  nagyon szomorú, soha nem volt beteg, nem érti mi történt vele. Nagyon várjuk a diagnózist , a megfelelő terápia kialakításához.

Nagyon köszönjük a Wladár kilinika szakszerű vizsgálatait, mindent elkövetünk , hogy Kajla meggyógyuljon, aki annyi elveszett cicán és kutyán segített.

A Fészeklakó Alapítvány sietett segítségünkre Kajla kezeléséhez,  támogatás nekik utalható

OTP bank 11708001-20551649 számla , megjegyzésbe Kajla , minden kis segítséget nagyon szépen köszönünk.

A jó hír, hogy Sápi a Borsodból mentett (aki 3 napig áll az esőben és várta a buszmegàllóban azt, aki elhagyta) testhőmérséklete 35 fok volt addigra… és 5 felé bőrbetegségben, kennel köhögésben, fertőző belgyulladásban szenvedő kislány  ōt hónapi kezelés és 6 orvos, köztük humán szakorvos segítségével tökéletesen meggyógyult, szőre kinőtt és egészségesen gazdikereső.

Köszönet a Wladár klinika orvosain kívül,  Dr. Juhász  Támasnak, Dr. Király Péternek, az Állatorvosi  Egyetem és a Szent László  kórház orvosainak)

Még jó hír, Csoki a taksonyi , sebekkel borított, öreg cica hàla Wladár Zsófi kitartó, komplex  kezelésének meggyógyult, (pedig többen altatni akarták)  már hízott kicsit, bàtor, feljön az ágyba,  még fogműtétre vár és gazdikereső lesz, tesztje negativ, oltását megkapta.

Telefonszám: 706262650

Köszönet minden segítségért