A Kék Szalag mozgalom az állatkínzás ellenEzzel a szalaggal felhívjuk a jogalkotók és egy ország figyelmét, hogy ELÉG Volt, NEM TŰRJÜK TOVÁBB AZ ERŐSZAKOT ÉS VÁLTOZÁST Akarunk! 


Szigorú törvények és azok betartatása nélkül már nincs biztonságban senki. Gondoljunk csak a gyermekeinkre, az idős védtelen emberekre és amiért Mi állatvédők is küzdünk a megkínzott állatokra

Magyarország a Mi hazánk és Mi nem tűrjük tovább, hogy állatkínzók országa legyünk. Sokszor vonultunk már az utcára, de nem elégszer! Tüntettünk csendesen, hangosan. MINDEN ÁLLATSZERETŐ EMBER KÖVETELI A VÁLTOZÁST és MI VAGYUNK TÖBBSÉGBEN
Ne engedjük,hogy elfelejtsenek minket, véssük bele magunkat a törvényhozók elméjébe, hogy bármerre mennek mindenhol Lássanak meg MINKET. Emlékeztessük Őket minden percben, hogy itt vagyunk és nem hagyjuk magunkat. Ezért megkérek minden állatvédő és minden állatszerető embert, hogy csatlakozzanak!

Fájdalmas sikolyok és vér helyett boruljon az ország KÉK-be, ezzel jelezve,hogy nem csak 1 napra szólt a felháborodásunk és követelésünk! KÖSSETEK KÉK SZALAGOT TI IS ÉS ÍGY TILTAKOZZUNK!
BABAKOCSIRA, NYAKÖRVRE, Biciklire, VISSZAPILLANTÓRA, A KAROTOKRA, A HAJATOKBA Bárhova. Fotózzátok le magatokat, kocsitokat, kutyáitokat, gyermekeiteket és osszátok meg Ti is. Így üzenjünk mindenkinek, hogy nem állunk meg és a végsőkig küzdeni fogunk a céljainkért!

Végül osszátok meg Így, VAGY MÁSOLJÁTOK A SAJÁT KÉPEITEKHEZ A Szöveget, a Lényeg, HOGY LOBOGJON MINDENHOL AZ A KÉK Szalag!

Please Login to comment

Hozzászólhat bejelentkezés nélkül is!