Romulus gazdis lett

17884117_1483319891720960_5976941503293846933_n
Romulus gazdira talált

Romulus gazdis lett!

Romi már 8 hónapja a Karcagi Gyepmesteri Telepen raboskodott. Tudni kell, hogy a gyepmesteri telepek nem menhelyek. Itt egy kennelben, a hely hiány miatt, akár 4-5 kutyát is elhelyeznek…..Azoknak a kutyáknak,akik itt élnek, ha egyáltalán életnek lehet nevezni ezt, nem nagyon van arra lehetőségük, hogy a szabadban futkározzanak. Ők be vannak zárva abba a kennelbe, és várják,hogy megtörténjen a csoda. Várnak arra,hogy valaki kiszabadítsa őket, hogy valaki végre kivigye őket onnan. Sajnos nagyon sok kutya nem jön ki élve egy-egy ilyen telepről. Van olyan akit elaltatnak, van olyan kutya, aki az oltás hiánya miatt beteg lesz, és van olyan, akit széttépnek kennel társai. Milyen szörnyű lehet ez nekik, akik nem tehetnek róla, hogy erre a mocskos világra születtek. Nekik is csak egy életük van. Kérdés, hogy milyen élet ez?


Szóval Romi már 8 hónapja a Karcagi gyepi rácsai mögött élte a siralmas kis életét, körbe véve még egy jó pár, nagy testű kutyával. Ő volt a gyengébb, ezért jó párszor megverték, megtépték kennel társai. Amikor érte mentünk egy kocsi csomagtartójában, egy szállító ketrecben várakozott. Onnan méregetett bennünket. Nem akart kijönni. Gondolta, hogy jó neki ott. Mi pedig azt gondoltuk, hogy egy megtört kutyát kapunk, akinek ápolgatni kell a testét, és a lelkét is. Az orvosnál még elég meggyötört volt és bánatos… Egy Gödöllői panzióban sikerült őt elhelyezni. Másnap mikor mentünk hozzá,szinte nem ismertünk rá. Romi egyfolytában vigyorog és nevet, szalad utánunk, egy percre sem veszít szem elől bennünket. Fel-fel ugrál örömében és a kezünkhöz érinti a kis pofiját, hogy simogassuk még, még, még. Más kutyákkal jó a viszonya. Szagolgatja őket, és ismerkedik velük. Romi egy 4 év körüli 25 kg-s fiú kutyus. Oltása,chipje rendben van. Az ivartalanítása folyamatban. Szeretnénk neki egy nagyon jó gazdit találni, aki szeretetével elfeledteti vele az elmúlt 8 hónapban átélt borzalmakat.

Kérünk benneteket, hogy segítsetek Rominak, ha befogadni nem tudod, akkor csak egy megosztást kérünk szépen, hogy megtaláljuk neki a legjobb otthont! A legjobb gazdit! Kell,hogy legyen egy ember, egy család valahol, aki csak Romikát szeretné! Köszi, ha segítesz, és ha megosztod! A távolság nem akadály! A világ végére is elvisszük!

Érdeklődni: +36205858782 Geér Anikónál lehet Pest megyében.

Hozzászólás